0

Workshop ‘Eigen huis’

Geplaatst op 2nd April, 2012 in La Scuola | Academie voor levenskunst met de tags door Alcuin

 

 

 

 

 

    www.julianlaan23.nl

Voor 13 april a.s. heb ik een workshop uitgeschreven bij La Scuola | Academie voor levenskunst. De workshop gaat over het ontwerpen van je eigen huis. In de workshop combineer ik mijn kennis als architect met mijn kennis als coach. Als architect kan ik je begeleiden in het maken van de ontwerpkeuzes en hun samenhang. Als coach kan ik je spiegelen en je helpen bewust te zijn van je handelingen en keuzes die je maakt.

Een huis vertelt veel over de bewoner heeft Froukje de Both na heel wat seizoenen TV Makelaar ontdekt. ‘Zodra ik de drempel overstap voor een bezichtiging, vertelt het huis me al wie de persoon is die ik ga ontmoeten. Je huis is wie je bent. Het weerspiegelt hoe je in het leven staat.’
Uit Microgids week 14 2012 tekst Joan Makenbach


Om ons eigen huis te kunnen vormgeven gaan we in de workshop die weerspiegeling van hoe je in het leven staat onderzoeken. Ons huis en de manier zoals we nu wonen gaat ons daarbij helpen. Dit inzicht vullen we aan met wensen en verlangens en gaan we in een tekening vastleggen.
(Teken)ervaring is niet nodig. Het proces en de bewustwording van de dingen die spelen is leidend.
Kijk voor meer informatie op www.academievoorlevenskunst.nl of gebruik deze link.

Laat een reactie achter