0

VERKOOPDAG & ZOMEREXPOSITIE 09

Geplaatst op 4th September, 2013 in HOUSE_IV-SALE, Inspiratie met de tags , , door Alcuin

OPEN HUIS

 

 

 

 

 

De berichten uit de krant (VK | 02 september 2013) zorgen voor een lichte glimlach op het gezicht van Sally. “Positieve berichten geven de burger moed”, zegt ze dan. Julia is iets sceptischer, maar ziet duidelijk haar eigen meerwaarde.

Uit de reacties bij ontmoetingen, op feestjes en verjaardagen is duidelijk dat de inspanningen van Sally zorgen dat ze ‘in beeld’ is.

De meteorologische herfst is afgelopen weekend begonnen. De Zomerexpositie van Willem van den Hoed gaat daarmee zijn laatste maand in. Aan het eind van de maand wordt zijn materiaal weer ingepakt en opgeslagen. Een lot dat veel kunst moet ondergaan.

Bewaren, opruimen en archiveren… en daarmee de onderliggende innerlijke processen van hechten en loslaten. Voor het ondersteunen van de verkoop van ons Werkhuis stellen we ons huis iedere eerste zaterdag van de maand open. Iedere keer is er in de voorbereiding weer het proces van opruimen. Opruimen voelt ook een beetje als het klaarmaken voor vertrek. Bewaren… ik schreef er al eens een blog over. Wat bewaren we allemaal?

Willem van den Hoed  is letterlijk onderweg. Op dit moment verblijft hij voor langere tijd in  Korea. In het onderweg zijn moeten er keuzes gemaakt worden. Ik ga op reis en ik neem mee?

Onderweg zijn vraagt je om je te beperken.

Leuk om je te ontmoeten op Julianalaan 23

Alcuin

Kijk ook eens op:  ArchitectuurNomaden of A place

Julia, omdat mooie dingen een naam hebben… Julia is de naam van ons werkhuis, dat we voor dat de tweeling in beeld was HOUSE_IV noemde. In mijn portfolio was het ontwerp van mijn eigen woon-werkhuis, het vierde particuliere huis dat ik ontwierp.

Sally is de eeneiige tweelingzus van Julia. Sally houdt zich vooral bezig met de ‘sales’, de verkoopactiviteiten (zie Julianalaan23.nl) van het woon-werkhuis.

Laat een reactie achter