0

Eén jaar… de cirkel is rond

Geplaatst op 28th October, 2011 in Blog Spacemakers.nl met de tags , door Alcuin

 “Architecten kijken anders” was de stelling die geleid heeft tot het maken van de beeldblog. Het afgelopen jaar maakte ik iedere dag van de werkweek een aan de discipline gerelateerd fotobeeld van een onderwerp dat mij, als architect, op die dag opviel… waar ik naar keek. De beelden ontstonden door de schalen heen. Van landschap tot detail, ook natuur en kunst kwamen terug. Bij het bekijken van de serie zie je ook de seizoenen terug .

Met het herhalen van de beginblog van week 43 is de cirkel rond. Een mooi moment om te stoppen en mij open te stellen voor een andere invalshoek.

Als ik het overzicht doorblader vind ik dat het een mooie serie geworden is, die ik graag met u wil delen. (http://www.architectuurnomaden.nl/ArchitectuurNomaden/Dossiers/Paginas/beeldblog.html#0)

Laat een reactie achter