0

Dag van het Leven

Geplaatst op 8th March, 2013 in La Scuola | Academie voor levenskunst, Levenskunst met de tags , , door Alcuin

dagvanhetleven 2013

 

 

 

 

 

Wie de dood ontkent, loopt het gevaar een doelloos leven te leiden. Wanneer je leeft alsof er nooit een einde aan je bestaan zal komen, kom je er maar al te gemakkelijk toe dingen uit te stellen. Je leeft je leven dan als voorbereiding voor morgen of als herinnering van gisteren. Intussen gaat vandaag verloren. Maar als je ervan doordrongen bent dat iedere dag je laatste kan zijn, doe je je best die dag te besteden aan je persoonlijke groei en de waardevolle omgang met anderen.

Voor mij gaat Levenskunst over het proces van bewustwording en zingeving. Mijn eigen kennis maken met het oude gedachtegoed van de levenskunst heeft mij verrijkt.

In de koppeling met de vrijplaats ga ik mijn eigen weg en onderzoek ik voor mijzelf de aanwezige waarden. Ik realiseer mij daarbij steeds opnieuw, dat ik een deel van een groter geheel ben.

Ik wil deze rijkdom graag delen en ga graag met je in gesprek om de ruimte te onderzoeken en te kijken wat het gedachtegoed jou kan bieden.

Rond de Dag van het Leven geeft het Steunpunt Levenskunst een aantal gesprekken cadeau.

Kijk op www.steunpuntlevenskunst.nl

Laat een reactie achter